3кг (12ком)
5310133001108
Download

Еуробисквит со желе од јагода и чоколаден прелив 250г

2018-12-25T12:24:26+01:00
2,8кг (14ком)
5310142000338
Download

Кекс со вкус на цимет, прелиен со чоколаден прелив 200г

2018-12-25T12:16:29+01:00