Loading...
Swisslion2019-02-08T14:28:08+01:00

Квалитет!
Затоа што зависи од нас.

ПИ СВИССЛИОН ДОО Скопје, основана во 1998 година, е горд член на концернот СВИССЛИОН – ТАКОВО, кој е еден од најголемите и најпознатите производители на храна и пијалоци во Југоисточна Европа.

Нашите две фабрики, СВИССЛИОН – АГРОПЛОД подружница Скопје и СВИССЛИОН – АГРОПЛОД Ресен, работат по SL технологијата, која е симбол и гаранција за врвен квалитет, тоа е модерна и автоматизирана технологија за производство на природна и здрава храна со контролирано потекло на суровините, која резултира во квалитетни производи со совршен вкус.

Наша должност е да произведеме здрава храна со врвен квалитет, за сите возрасти.

Во нашите фабрики во Скопје и Ресен имаме околу 600 вработени, кои секојдневно вредно докажуваат дека светските стандарди се достижни и во Македонија.

СВИССЛИОН АГРОПЛОД е сертифициран со FSSC 22000, HACCP, Kosher и HALAL сертификатите.

Денеска СВИССЛИОН во Македонија претставува една од најголемите кондиторски индустрии, во рамките на увозот и извозот на кондиторски производи.

Препорачуваме