Чоко Бум драже со јадро од екструдирана житарица со вкус на малина и прелив од бело чоколадо 25г

Чоко Бум драже со јадро од екструдирана житарица со вкус на малина и прелив од бело чоколадо 25г2018-12-25T12:12:00+01:00

Project Description