Слатки Куќи

Слатки Куќи2018-12-26T16:31:40+01:00

Освен производство и големопродажба, нашата следна цел е развој на малопродажбата и отворање на нови Слатки Куќи.

Слатките Куќи се ланец на малопродажни објекти и секоја од нив претставува мало царство во кое можат да се најдат сите производи со врвен квалитет од целиот асортиман на СВИССЛИОН, по конкурентни цени.

Наша драга цел и задача е на секој град од Македонија да му донесеме по барем едно СВИССЛИОН царство за уживање во нашите прекрасни вкусови.

Добредојдени сте во нашите Слатки Куќи на следниве локации:

АДРЕСА РАБОТНО ВРЕМЕ ТЕЛЕФОН
Ул. Абаз Емин бр.13 локал 3 (пред Чинго) ОхридПонеделник – Петок од 08:00 до 21:00
Сабота од 09:00 до 16:00 и
Сабота од 09:00 до 15:00 часот
075 241 929
Ул. Борка Талевски Бр.42, ПрилепПонеделник – Петок од 08:30 до 20:00
Сабота од 08:30 до 18:00 часот
078 435 748
Ул. Иван Хаџиниколов бр.12 Драчево (во пазарот), СкопјеПонеделник – Петок од 08:00 до 19:00
Сабота од 08:00 до 16:30 часот
Недела од 08:00 до 14:00 часот
078 268 573
Ул. Московска Бр.15,
Скопје
Понеделник – Петок од 08:00 до 20:00
Сабота од 08:00 до 16:00 и
Недела од 08:00 до 15:00 часот
075 241 928
Булевар Партизански Одреди 18,
Скопје
Понеделник – Петок од 08:00 до 21:00
Сабота – Недела од 08:00 до 15:30 часот
078 447 045
Јадранска магистрала 127,
Бутел-Скопје
Понеделник – Петок од 09:00 до 17:00076 346 001
Булевар Крсте Мисирков 76,
Скопје
Понеделник – Петок од 08:00 до 18:00
Сабота од 08:00 до 17:00 и
Недела од 08:00 до 14:00 часот
078 435 736
11. октомври 1/2,
Ресен
Понеделник – Петок од 07:00 до 21:00
Сабота од 08:00 до 20:00
Недела од 08:00 до 16:00 часот
078 448 317
29-ти Ноември 6,
Ресен
Понеделник – Петок од 09:30 до 16:30
Сабота од 09:00 до 14:00
075 373 470
Илинденска 1,
Гостивар
Понеделник – Петок од 08:00 до 21:00
Сабота од 09:00 до 17:00 и
Недела од 08:30 до 15:00 часот
078 435 739
Маршал Тито 47,
Тетово
Понеделник – Петок од 08:30 до 20:00
Сабота од 09:00 до 19:00 часот
078 435 746
Ул. Маршал Тито бр.2/2 (кај пазарот),
Струга
Понеделник од 09:00 до 17:00
Вторник – Сабота од 08:00 до 18:00
Недела од 09:00 до 15:00 часот
075 499 454