Euromax

EUROMAX се вкусни перничиња со екструдирана крцкава обвивка од житарици, исполнета со повеке од 40% какао крем производ со пријатен чоколаден вкус и млечен крем производ со пријатен вкус на јаготка. Едноставни се за припрема, вкусни, природни и хранливи полни со здрава енергија