Ressana вишна 125г

Ressana вишна 125г

За оние кои знаат да изберат е одличен деликатес на кој ке се радуваат и децата и возрасните во секоја прилика.

Бисквитот прелиен со темно чоколадо , филован со овошно желе со вкус на вишна кое содржи мин.7% овошен сок од вишна се произведува според традиционалниот начин , со квалитет кој е резултат на долгогодишното искуство на врвните технолози.

Други производи