Ressana портокал 125г

Ressana портокал 125г

За оние кои знаат да изберат е одличен деликатес на кој ке се радуваат и децата и возрасните во секоја прилика.

Бисквитот прелиен со темно чоколад , филован со овошно желе со вкус на портокал кое содржи мин.7% овошен сок од портокал се произведува според традиционалниот начин со квалитет кој е резултат на долгогодишното искуство на врвните технолози.

Други производи