Ressana малина 125г

Ressana малина 125г

За оние кои знаат да изберат е одличен деликатес на кој ке се радуваат и децата и возрасните во секоја прилика.

Бисквитот прелиен со темно чоколадо , филован со овошно желе со вкус на малинка кое содржи мин.7% овошен сок од малинка се произведува според традиционалниот начин со квалитет кој е резултат на долгогодишното искуство на врвните технолози.

Други производи