Ressana

RESSANA e за оние кои знаат да изберат одличен деликатес на кој ке се радуваат и децата и возрасните во секоја прилика. Бисквитот прелиен со темно чоколадо, филован со овошно желе со вкус на портокал, вишна, малина и кајсија кое содржи мин. 7% овошен сок се произведува според традиционалниот начин со квалитет кој е резултат на долгогодишното искуство на врвните технолози