Corn Flakes Nutri Plus 250г

nutricea-cornflakes-250g11

“Corn Flakes” им е наменет на потрошувачите од сите возрасти и е погоден за појадок на сите членови од семејството кои сакаат брзо подготвен појадок. Се приготвува со полевање на житарицата со ладно или со топло млеко. На оброкот по желба му се додава шеќер, какао или мед. “Corn Flakes” исто така може да се комбинира со овошје, со овошна салата, со фино меко сирење или со јогурт.

без холестерол

ниска содржина на масти

ниска содржина на заситени масни киселини

извор не фолна киселина

извор на лутеин и зеоксантин

Други производи