Nutri Plus

Вкусни, природни, хранливи житни снежинки наменети на потрошувачите од сите возрасти, погодни за појадок на сите членови од семејството кои сакаат брзо подготвен појадок. Едноставни се за припрема, забавни и се полни со здрава енергија. Се приготвува со полевање на житарицата со ладно или со топло млеко.