Kafa Agroplod

”SWISSLION AGROPLOD“ припремил мешавина од најквалитетни врсти на кафе-минас, робуста и сантос, кои се пржени и мелени на специјален начин. Од нив се подготвува кафе со извонреден вкус, кое со задоволство се пие во секое време од денот.