Sany флипс пица 40г

Sany 40g

“Sanny“ Pizza Flips ги повикува потрошувачите на откривање на нови, различни облици и вкусови. Овој флипс е екструдиран производ кој е направен од најдобрите суровини прелиен со растителна маст, сол и други додатоци, што го полнат вашиот организам со здрава енергија. Неодоливиот вкус на Pizza го направил овој флипс вистински избор кој ги спојува лугето.

Други производи