Hello!

Високата модерна опрема за производство на солени трајни пецива, обезбедува сјајни, крцкави и лесно топиви производи. Може да изберете помеѓу шест различни видови на производи: солени стапчиња, переци, сусамки, рибици, стапчиња полнети со највкусната паста од кикирики и солен микс.