Hello флипс 80г

flips-80g

“Hello“ Флипс го претвара секој ваш момент во акција исполнета со здрава енергија. Доминантниот вкус на кикиритки и специфичната крцкавост го направиле храна за сите генерации, неизбежен пријател на патувањата, дружењата, забавите…Флипсот е екструдиран производ со врвен квалитет, кој се произведува од првокласен пченкарен гриз кој содржи изобилство од витамини од групата В, прелиен со прелив од фино мелени кикиритки кои му даваат богат вкус.

Други производи