Euromax 250г

Euromax 250г

“Euromax” се вкусни перничиња со екструдирана крцкава обвивка од житарици, исполнета со повеке од 40% какао крем производ со пријатен чоколаден вкус кој му го дава какаото кое е важен извор на антиоксиданси, а млекото во прав го донесува калциумот.

Едноставни се за припрема, вкусни, природни и хранливи полни со здрава енергија. Наменети се за потрошувачите од сите возрасти и се погодени за појадок на сите членови од семејството кои сакаат брзо подготвен појадок.

Други производи