Eurobiscuit

Eurobiscuit е добитник на златен медал за квалитет на Новосадскиот саем во 2008 година, ПРЕМИУМ производ на Свисслион Скопје, производ кој гарантира квалитетна, безбедна и здрава храна за сите генерации.