Choco Boom

Hеодолива комбинација на здраво и вкусно, крцкави топчиња од екструдирани житарици прелиени со “експлозија” од чоколадо! Амбалажа дизајнирана во модерен и свеж изглед нема да Ве остави рамнодушни да се заљубите во овој производ, додека пак неодоливиот вкус ќе Ве натера да посакате повеќе