Bonny Top 25г

Bonny Top 25g

Шаренилото од бои на бонбоните “Bonny Top“, вкусното јадро од какао крем призвод, крцкавиот шекерен прелив и привлечното пакување ги мамат љубопитните детски очи.

Со користење на старите потполно традиционални методи и со внимателно одбирање на суровини со најдобар кавалитет , со сигурност можеме да кажеме дека правиме бонбони кои се остварување на детските соништа

Други производи