Bonny ment 200г

Bonny Ment 200g

Дражираните бонбони со зелена боја и со вкус на ментол се препорачуваат за секој кој ужива во посилниот и поинтензивен ментол вкус. Овие бонбони нудат неверојатна свежина, бидејки тие убаво ги ладат устата и грлото.

Други производи