Petit кeкс 800г

petit-keks-800g-e1332169328684

Посниот кекс претставува деликатес за секоја прилика и е одлична основа за колачи и торти. Производот е наменет за сите популации, деца, тинејџери, како и возрасни и постари луѓе.

 

Други производи