Bevita

Кексот со препознатливиот облик кој не прати од детството е пријатен и лесен оброк. Во комбинација со преливи, пудинзи или некои други овошни или млечни додатоци се претвара во деликатес кој ќе ги воодушеви Вашите домашни и како и гостите.