Loading...

Свислион во Македонија инвестираше уште 500.000 евра

Свислион во Македонија инвестираше уште 500.000 евра

Со нов погон и нова линија за чоколадирање на екструдирани јадра, односно посебно обработени житни зрна, Свислион доо Скопје ги зголемува своите капацитети, како најголем производител и извозник на кондиторски производи.

2018-11-22T21:45:49+02:00