Архива Вести

ff
10.12.2012.

Отворена НОВА Слатка Куќа

Oтворена е нова “Слатка Куќа” во кругот на фабриката

chocoboom-small
19.06.2012.

CHOCO BOOM на пазарот

Свислион го зголемува својот асортиман со најновиот производ на пазарот – CHOCO BOOM.

superbrands
30.05.2012.

Свислион – Супербранд за 2011/2012 година

Свислион доо Скопје по вторпат е добитник на престижното признание Супербранд 2011/2012 година.

choco-boom
15.05.2012.

Нов спот Choco boom

Представљамо нови спот Choco Boom

Product-line-8
21.03.2012.

Свислион во Македонија инвестираше уште 500.000 евра

Со нов погон и нова линија за чоколадирање на екструдирани јадра, односно посебно обработени житни зрна, Свислион доо Скопје ги зголемува своите капацитети, како најголем производител и извозник на кондиторски производи.

mala
10.02.2012.

НОВО! Nutricea функционална храна

Од неодамна асортиманот Swisslion Agroplod e збогатен со 4 нови производи кои како функционална храна се именувани како група на производи NUTRICEA

swiss-lion
1.12.2010.

Нов спот Swisslion