Постови тагирани сo ‘пр’

superbrands
30.05.2012.

Свислион – Супербранд за 2011/2012 година

Свислион доо Скопје по вторпат е добитник на престижното признание Супербранд 2011/2012 година.

Product-line-8
21.03.2012.

Свислион во Македонија инвестираше уште 500.000 евра

Со нов погон и нова линија за чоколадирање на екструдирани јадра, односно посебно обработени житни зрна, Свислион доо Скопје ги зголемува своите капацитети, како најголем производител и извозник на кондиторски производи.