Постови тагирани сo ‘нов производ’

chocoboom-small
19.06.2012.

CHOCO BOOM на пазарот

Свислион го зголемува својот асортиман со најновиот производ на пазарот – CHOCO BOOM.

choco-boom
15.05.2012.

Нов спот Choco boom

Представљамо нови спот Choco Boom

mala
10.02.2012.

НОВО! Nutricea функционална храна

Од неодамна асортиманот Swisslion Agroplod e збогатен со 4 нови производи кои како функционална храна се именувани како група на производи NUTRICEA